Dom flesta svenskar som ska åka på semester till Thailand reser ofta charter till områdena ner i södra Thailand. Det är dyrt för en barnfamilj att resa och därför kan du på fördelaktiga villkor resa till Thailand för halva priset.

Du kan resa till Thailand för halva priset genom att planera din Thailandsresa och boka själv. Det finns flera firmor som hyr ut hus och lägenheter i Thailand. Priserna är ofta väldigt låga och dessa hus och lägenheter är ofta i bra skick och ligger bra till med stranden inpå husknuten och nära till en massa bra restauranger och sevärdheter.

Thailand resor

Du reser med fördel reguljärt med massor av flygbolag till Bangkoks flygplats Suvarnabhumi. Därifrån reser du både bekvämt och billigt med Taxi till Rayongprovinsen som ligger 2 timmars bilresa söder om Bangkoks flygplats Suvarnabhumi. Boka ditt boende i Thailand separat och boka din flygbiljetter för sig så brukar det som regel bli halva priset än om du skulle resa med charter.

För att hitta dom billigaste flygbiljetterna kan du med fördel använda någon av de många resebyråer som säljer flygbiljetter på nätet. När det är klart kan du börja söka efter ett bra och billigt boenden i Thailand. Vill du hyra hus eller hyra lägenhet så finns det stort utbud att välja på och priset är ofta lågt. Det finns många hus att hyra i Thailand likaså utbudet på lägenheter är enormt och priserna är låga.

Passa på att ta hela familjen till Thailand och få ett bra och lågt pris för hela din resa. Använd dina pengar till reskassa istället för att beställa dyra charterresor.