I Rayong 2 timmars bilresa söder om Bangkok i Thailand hittar vi områden som Ban Phe, Suan Son och Mae Phim. På just dessa orter finns det någon strand som passar alla smaker. Mae Phim stranden erbjuder en långgrund strand som är mycket barnvänlig. Längs hela stranden finns det små restauranger som erbjuder fisk och skaldjur till mycket förmånliga priser. Mae Phim stranden ska du särskilt besöka om ni reser med barn då Mae Phim stranden lämpar sig bra för familjer med barn.

rayong_thailand

Åker vi mer västerut hittar vi små smultronställen som Coca Cola Beach, Pol Beach och framförallt Kim Beach. Kim beach är omåttligt populär strand för soltörstande svenskar som ska resa till Thailand. Mr. Kim själv brukar alltid hålla låda och välkomna sina gäster. I anslutning till stranden kan man äta en god lunch.

Suan Son stranden lämpar sig bra för par som reser ensamma. Suan Son stranden är också långgrund och det finns gott om restauranger för att avnjuta en god lunch eller en middag på kvällen.

Coca Cola Beach

Den strand som är mest populär är nog Coca Cola Beach som ligger 5 minuters resa från Mae Phim. Coca Cola Beach erbjuder något för alla smaker i både bad och kulinariska maträtter. Att hitta till Coca Cola Beach är enkelt. Från huvudvägen svänger du vid de stora Coca Cola skyltarna och där ligger stranden 500 meter ner. Mellan Ban Phe och Mae Phim finns det många olika stränder. Du kan också hitta orörda stränder en sådan är Silver Beach. Det är inte alls ovanligt att du kan ha Silver Beach stranden helt för dig själv. När du ändå ska resa till Mae Phim så passa på att utforska de närliggande stränderna och hitta din egen favorit bland dessa stränder.

Gillar du sol och bad så är dessa stränder helt perfekta för alla, då det finns något underbart att upptäcka för alla smaker.